امتیاز کاربر:  / 1
ضعیفعالی

ریاست دانشکده علوم پرشکی نیشابور در دیدار با روحانیون و مبلغان دینی و وعاظ

کمک مبلغان دینی برای ارتقای سلامت جامعه

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی حوزه مشارکت‌های اجتماعی، دکتر عظیمی نژاد ریاست دانشکده علوم پرشکی نیشابور به مناسبت آغاز ایام محرم در نشست صمیمی با وعاظ و مبلغان دینی گفت: «باید به بیان حرکت حضرت ابی عبدالله الحسین (ع) و مصادیق حفظ حدود الهی توجه کنیم.»
او در این جلسه که با حضور امام جمعه محترم نیشابور و حدود یکصد تن از روحانیون و مبلغان دینی و وعاظ نیشابور برگزار شد؛ به نقش روحانیون در انتقال پیامهای بهداشتی و حفظ سلامت مردم تاکید کرد.
دکتر عظیمی نژاد در این نشست با اشاره به کمبود شدید تخت بیمارستانی در شهرستان نیشابور به نسبت میانگین کشوری؛ سوق دادن نذورات مردم به سمت ساخت بیمارستان و خرید تجهیزات بیمارستانی را توسط مبلغان دینی شهرستان خواستار شد.
او گفت: «ساخت بخش آنژیوگرافی توسط خیر محترم شفیعی باعث عدم اعزام بیماران نیازمند درمان به مشهد و شهرهای همجوار خواهد شد و وزیر بهداشت کمک شایانی جهت خرید دستگاه آنزیوگرافی به شهرستان پیرو ساخت مکان مناسب آنزیوگرافی نموده است.»
دکتر عظیمی نژاد همچنین گفت: «اجرای طرح تحول سلامت توسط وزیر جهادی و با درایت بهداشت و درمان باعث کاهش هزینه های درمان مردم در شهر ها به شش در صد و در روستاها به سه درصد رسیده است.»
ریاست دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: «زایشگاه بیمارستان حکیم در شان مادران نیشابوری نیست و در حال توسعه زایشگاه استاندارد هستیم و با ساخت مرکز سلامت مادران و نوزادان با کمک خیرین سلامت از تولد معلولین جسمی و ذهنی پیشگیری خواهد شد.»
او در ادامه گفت: «سال گذشته حدود 35 نفر متخصص جدید به شهرستان جهت خدمت بکار گرفته شدند و امسال نیز به دنبال جذب متخصصین جدید هستیم و توسعه فضاهای درمانی و تجهیزات مناسب باعث ماندگاری پزشکان متخصص در شهرستان خواهد شد.»
در پایان دکتر عظیمی نژاد یاد آور شد: «اگر مقداری از هزینه های ولیمه حجاج و هزینه مراسمات چهلم و هفتم متوفیان جهت ساخت فضاهای درمانی اختصاص یابد در آینده قسمتی از کمبود تخت بیمارستانی شهر جبران خواهد شد.»