امتیاز کاربر:  / 1
ضعیفعالی

هیات‌های مذهبی عامل مهم در جلب مشارکت‌های اجتماعی

ریاست دانشکده علوم پرشکی نیشابور در همایش روسای هیات‌های مذهبی شهرستان‌های نیشابور و فیروزه ضمن اشاره به این فرمایش حضرت امام (ره) مبنی بر اینکه این محرم و صفر است که اسلام را زنده نگهداشته است، از روسای هیات مذهبی شهرستان خواست تا تعیین مصادیق امر به معروف و نهی از منکر در جهت گسترش فرهنگ محرم و صفر تلاش کنند.
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی حوزه مشارکتهای اجتماعی، دکتر عظیمی‌نژاد اضافه کرد مصداق منکر این موضوع در وضعیت کنونی در حوزه سلامت، موضوع زایشگاه و بخش زنان بیمارستان‌های نیشابور و مشکلات آن، می‌باشد و از روسای هیات‌های مذهبی خواست تا با جلب مشارکت‌های مردمی در این امر برای رفع این معضل به حوزه سلامت کمک کنند.
او ادامه داد: در حوزه سلامت شهرستان کارهای زیربنایی از قبیل کلنگ‌زنی دو پلی کلینیک تخصصی با مساحت 1700 متر برای هر کلینک با حضور استاندار محترم و نیز افزایش تخت‌های بیمارستانی حکیم و نیز پروژه خیرساز آنژیوگرافی به مبلغ 1.2 میلیارد تومان در حال انجام است.
گفتنی است در پایان جلسه ریاست محترم دانشکده به چند تذکر بهداشتی در خصوص نحوه ذبح چهارپایان و رعایت مسایل بهداشتی جهت جلوگیری از انتشار بیماری تب کریمه کنگو در ایام محرم اشاره کرد.
شایان ذکر است: این جلسه با دعوت رئیس مجمع هیات مذهبی شهرستان از ریاست محترم دانشکده علوم پزشکی و معاونین بهداشت و درمان و با حضور روسای هیات‌های مذهبی شهرستان و و نیز فرماندهی پیشگیری نیروی انتظامی و تنی چند از روسای ادارت در محل هیات فاطمیه گنبد سبز مقارن با نماز جماعت مغرب و عشا مورخ 94/7/18 برگزار شد.