حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در جمع فرهیختگان نیشابوری مقیم مشهد

امتیاز کاربر:  / 1
ضعیفعالی

قائم مقام مشارکتهای اجتماعی دانشکده علوم پزشکی نیشابور از حضور ریاست دانشکده علوم پزشکی نیشابور در جمع تعدادی از فرهیختگان نیشابور مقیم مشهد خبر داد.

دکتر ظهیر مظلومی نژاد در این ارتباط گفت: این نشست با پیگیری حوزه مشارکت های اجتماعی دانشکده و به مناسبت تجلیل از  مقام علمی شخصیت نیشابوری جناب پرفسور شمس رئیس بخش کودکان بیمارستان زوریخ ، با حضور ریاست دانشکده علوم پزشکی معاونت استانداری و فرماندار نیشابور قائم مقام مشارکتهای اجتماعی و تنی چند از جمع تعدادی از فرهیختگان نیشابور مقیم مشهد برگزار گردید .

وی افزود: در این نشست ، دکتر عظیمی‌نژاد ضمن استقبال از پیشنهادهای پروفسور شمس‌ از برنامه‌ریزی مقدمات اجرائی کنگره پزشکان و متخصصان علوم پزشکی سوئیس، آلمان و فرانسه در تابستان سال آینده در این شهر خبر داد .

دکتر عظیمی نژاد در این نشست صمیمی و فرهیخته ضمن مطرح کردن ایده های دانشکده هنر و سلامت و نیز مرکز مادر و جنین مشکلات حوزه بهداشت و درمان در را نیز مطرح نمود.

دکتر مظلومی نژاد خاطرنشان کرد: در این نشست پرفسور شمس با بیان اینکه دانش پزشکی در جهان کنونی پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته و من از اینکه احساس کنم هم‌وطنانم در ایران از ثمرات آن بهره کافی ندارند متأثر می‌شوم ، پیشنهاد نام‌گذاری روز «واکسن و پیشگیری»  و اجرای واکسیناسیون در ادوار 10 -15 ساله را داد و از مسئولین خواست تا امکانات لازم برای این روز جهت اجرای طرح واکسیناسیون شهروندان را فراهم کنند.

دکتر شمس ادامه داد : امروز دنیای علم پزشکی به حدی پیشرفت کرده است که با تشخیص به موقع در دوران حاملگی میتوان از تولد نوزادان معلول و بیمار پیشگیری کرد.علم پزشکی جدید در خصوص پیشگیری از بیماریها تاکید بسیاری دارد و قبل از اینکه بار هزینه بیماری باعث مشکلات شود در تشخیص و پیشگیری به موقع می توان به راحتی از بروز بیماری ها جلوگیری نمود.

روشنک، رئیس اتحادیه صادرکنندگان و واردکنندگان خراسان رضوی هم در این نشست طی سخنانی تمایل سرمایه‌داران غیرمقیم این شهر را جهت توسعه سرمایه‌گذاری و رونق اقتصادی نیشابور اعلام کرد.

در ادامه دکتر مظفری فرماندار ویژه نیشابور گفت: سرمایه‌های اجتماعی و انسانی نیشابور با گسترش دامنه آن در میان بیش از20 کشور سهمی درخور و قابل توجه در رونق و توسعه علمی، اقتصادی ایران اسلامی در دهه پیش رو می‌توانند ایفا کنند همچنان که در گذشته نیز چنین بوده است و بر لزوم تدوین ساختارهای بهره‌گیری از توان متفکران غیرمقیم در جهت توسعه جامعه نیز تأکید کرد.

خاطر نشان می شود: پرفسور شمس روز جمعه مورخ هفتم خرداد از بیمارستان حکیم و بیمارستان 22بهمن و بخشهای آنژیو گرافی و طرحهای توسعه این بیمارستان­ها بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان حکیم بازدید نمودو از نزدیک با وضعیت بخش درمانی و ضریب بهره مندی شهر نیشابور از تختهای بیمارستانی اطلاع یافت.