مانور طرح تشدید نظارت بر مراکز تولید وعرضه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان توسط بهداشت محیط

امتیاز کاربر:  / 0

   معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی وخدمات بهداشتی نیشابور از برگزاری مانور طرح تشدید نظارت بر اماکن ومراکز تهیه وتولید مواد غذایی (به ویژه قنادیها وکارگاههای تولید ذولبیا و بامیه و.... )در  ماه مبارک رمضان خبرداد  دکتر عصمت تقی آبادی  افزود:  این مانوربا مشارکت 8 اکیپ 3 نفره از کارشناس....

25 تن مواد غذایی غیر بهداشتی کشف شده در نیشابور معدوم شد

امتیاز کاربر:  / 0

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور از معدوم نمودن 25 تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی کشف شده توسط کارشناسان بهداشت محیط این معاونت خبر داد. مهندس سعید یگانه پور در مصاحبه با وبدا گفت : با تلاش و بازرسیهای مستمر کارشناسان و بازرسین بهداشت محیط و در ر....

اصول تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان

امتیاز کاربر:  / 0

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت درخصوص اصول صحیح تغذیه در ماه مبارک رمضان ، مطالبی را بیان نمود. لیلا شورورزی در این خصوص افزود : فلسفه روزه داري ، تکامل جسم و جان است.پيامبر (ص) فرمودند : صومو تصحوا ؛ روزه بگيريد تا سلامت شما تضمين گردد.   چه غذاهایی جهت استفاده در ....

پلمب رستوران غیر بهداشتی در شهرستان نیشابور

امتیاز کاربر:  / 0

  مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور از پلمب 1 واحد رستوران  غیر بهداشتی در این شهرستان خبر داد. مهندس سعید یگانه پور در گفتگو با وبدا گفت : با توجه به اهمیت کنترل مواد غذایی در سطح تولید ، توزیع و کنترل شرایط بهداشتی مراکز تولید وعرضه مواد غذایی و....