بسیج اطلاع رسانی مصرف میوه وسبزی

امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشکده از اجرای بسیج آموزشی و اطلاع رسانی ترویج مصرف میوه وسبزی ، خبر داد.

لیلا شورورزی در گفتگو با خبرنگار وبدا گفت : در راستای  اجرای کمپین ملی (1،2،3 غذای سالم) از 29 آذر ماه لغایت 14 دیماه 1395 ، بسیج آموزشی و اطلاع رسانی ترویج مصرف میوه و سبزی اجرایی شد.

وی در ادامه افزود : مصرف روزانه میوه و سبزی نقش مهمی در  پیشگیری از ابتلا به  بیماریهای غیر واگیر نظیر (دیابت ، سرطانها ، فشارخون بیماریهای قلبی عروقی و چاقی) دارد ، به همین منظور بسیج آموزشی با هدف ارتقاء سطح آگاهی زنان تحت پوشش مراکز بهداشتی درمانی به اجرا در آمد.

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت تاکید کرد : همچنین به منظور اطلاع رسانی عموم جامعه استیکرهای آموزشی مربوطه به مدت 2 ماه بر روی 7 دستگاه اتوبوس درون شهری نصب گردید.