شب یلدا، در کنار همکاران شیفت شب بیمارستان

امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی
مدیر پرستاری دانشکده علوم پزشکی نیشابور به همراه جمعی از مدیران بیمارستانی ضمن دیدار با همکاران کشیک پرستاری و کارکنان شب کار بیمارستان شب یلدا را در کنان آنان گذراندند.

به گزارش وب­دا، اعظم مقدم پاشا در این دیدار گفت: با توجه به درگردش بودن شیفت همکاران در بیمارستانها تعدادی از پرستاران و پرسنل در شیفت شب مشغول خدمت رسانی به بیماران می باشند و شب یلدا را درکنار خانواده خود نیستند و با خدمت به  بیماران شب یلدا را گرامی میدارند.
 مدیر پرستاری دانشکده علوم پزشکی نیشابور افزود: به همین منظور به همراه مدیر بیمارستان، مدیر حراست و امور اداری بیمارستان با حضور درمحل کار این عزیزان شب یلدا را به همکاران شیفت شب تبریک گفته و امیدواریم خداوند متعال در راه خدمت به بیماران که از بزرگترین عبادات می باشد همه پرستاران و رهروان حضرت زینب را توفیق عنایت فرماید.