برگزاری جشنواره هفته پژوهش و فناوری دانشکده در سال 1395

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشکده علوم پزشکی نیشابور (وبدا) جشنواره هفته پژوهش و فناوری دانشکده در محل فرهنگسرای وکیلی با حضور رئیس دانشکده، معاونین، مدیران،اعضای هیات علمی و دانشجویان برگزار گردید.

برپایه این گزارش دکتر محسن عظیمی­نژاد ، رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در جمع معاونین ، مدیران ، اعضای هیئت علمی دانشکده و دانشجویان در خصوص لزوم انجام پژوهش توسط هر انسانی به واسطه­ ی برخورداری از قوه ی تعقل ، ابراز امیدواری نمود:با اقدامات صورت گرفته در سال­های اخیر شاهد قرار گرفتن دانشکده علوم پزشکی نیشابور در رده ی ده دانشگاه برتر تیپ سه در آینده نزدیک باشیم.

در ادامه جلسه دکتر برجی معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده ضمن مهم برشمردن ارتقای سطح کیفی و کمی فعالیت های پژوهشی دانشگاه­ها ، بر لزوم انجام پژوهش در تمامی امور حتی مسائل مربوط به آموزش تاکید نمود.

به گزارش وبدا در این مراسم دکتر میرحافظ مدیر پژوهشی ضمن گزارش نتایج رتبه ­بندی دانشگاه­های تیپ سه دانشگاه های علوم پزشکی کشور، به تشریح اقدامات پژوهشی دانشکده در حوزه مرکز تحقیقات پزشکی مولکولی، مرکز مطالعات کوهورت سلامت سالمندی نیشابور ، مجله دانشکده در یک سال اخیر و رتبه دانشکده در میان دانشگاه های تیپ سه پرداخت و ادامه داد در حوزه International Collaboration دانشکده در میان دانشگاه های تیپ سه رتبه اول را کسب نموده است. هم­چنین H index دانشکده از 8 در سال 1394 به 10 در سال 1395 ارتقا یافته است. و با توجه به روند رشد صعودی دانشکده به لحاظ تعداد مقالات بین­المللی  و افزایش Citation آنها ابراز امیدواری نمود که رتبه دانشکده در سال­های بعد ارتقا یابد.

خاطر نشان می شود دانشکده علوم پزشکی نیشابور در حوزه کمیته تحقیقات دانشجویی رتبه هشتم را در میان دانشگاه های تیپ سه دارد.

لازم بذکر است در پایان مراسم از اساتید و دانشجویان برگزیده دانشکده در حوزه های مختلف پژوهشی به شرح ذیل تقدیر بعمل آمد.

1-      دکتر سعید سمرقندیان به عنوان پژوهشگر برجسته پژوهشی دانشکده و برگزیده مقالات اصیل با بیشترین Citation

2-      دکتر سید رضا میرحافظ به عنوان نفر اول دانشکده

3-      فرزانه براتی به عنوان نفر دوم دانشکده