فراخوان هشتمین جشنواره فرهنگی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور

امتیاز کاربر:  / 1
ضعیفعالی

.هشتمین جشنواره فرهنگی ویژه اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار می شود.
 هشتمین جشنواره فرهنگی در بخشهای تئاتر، فیلم ، ادبی، هنرهای تجسمی، موسیقی ودر سطوح آزاد ویژه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت، کارکنان ، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی وزارت بهداشت  و دانش آموختگان علوم پزشکی کشور (جامعه پزشکی کشور) و سلامت، ویژه دانشجویان آموزش عالی کشور ، وزارت بهداشت ، وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود.آثار مرتبط با موضوع تامین، حفظ و ارتقای سلامت جسمی ، روانی ، اجتماعی و معنوی از اولویت بیشتری برخوردارند. متقاضیان شرکت در این جشنواره می توانند از اول آبان ماه 95 تا اول دی ماه 95 با مراجعه به نشانی    (  www.festivalf.ir  ) نسبت به ثبت نام و ارسال فرم تقاضا اقدام نمایند.علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 43344012 داخلی  302 و 312 تماس حاصل فرمایند.