برگزاری کرسی تلاوت قرآن کریم در دانشکده علوم پزشکی نیشابور

امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی

معاونت فرهنگی دانشجویی از برگزاری محفل کرسی تلاوت قرآن کریم خبر داد . این محفل  روز شنبه 22 آبان ماه به مناسبت گرامیداشت هفته قرآن در محل ساختمان آموزشی شهید چمنی از ساعت 18الی 20 با حضور چشمگیر مسئولان، کارکنان و دانشجویان دانشکده برگزار گردید.

در این برنامه با تلاوتی چند از کلام ا... مجید توسط آقای دکتر عظیمی نژاد رییس دانشکده و آقای شهیدی از دانشجویان دانشکده و همچنین قاری برتر کشوری آقای ابراهیم عمارلو فضای معنوی دل انگیزی در این محفل به وجود آمد.در ادامه  معاونت فرهنگی و دانشجویی، در رابطه با اهمیت نقش قران در زندگی سخنانی ایراد نمودند.گفتنی است اجرای برنامه حفظ توسط حافظ خردسال قرآن کریم زهرا سادات حسینی و تلاوت آیات موضوعی قرآن کریم در رابطه با سلامت توسط این حافظ، اجرای جلسه تدبر در قران کریم توسط حافظ کل قران  خانم جواهری استاد تدبر شهرستان، اجرای گروه تواشیح دانشکده، تقدیر و تشکر از مقام آوران شرکت کننده دربیستمین و بیست یکمین جشنواره  قرآنی کشوری ،آقای دکتر مروی و آقای بکاییان ، اجرای مسابقه تدبر و قرعه کشی جهت شرکت در اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه دانشجویان از دیگر برنامه های این محفل با شکوه قرآنی بود.