پیام تبریک معاون فرهنگی دانشجویی به مناسبت روز دانشجو

امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی

تبریک روز دانشجو

به مناسبت فرارسیدن سالگرد حماسه 16 آذر معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده طی پیامی روز دانشجو را به دا نشجویان گرامی تبریک گفت. متن این پیام به شرح ذیل می باشد:

16  آذر یادآور تاریخ پر افتخار و مشعشعی است که بر تارک این مرز و بوم همواره خواهد درخشید.در این روز بزرگ چشم تیزبین ملت که همان جامعه مقدس دانشگاهی بوده و هست دسیسه های استعماری را شناسایی کرد واز پشت میز درس و مباحثه برخاست و با شجاعت و دلاوری ستودنی به صحنه مبارزه آمد و بر سر بیدادگران جهانی فریاد برآورد و این دادخواهی و استقلال طلبی را با خون مطهر شهیدان والا مقام شریعت رضوی - قندچی – بزرگ نیا امضاء کرد و برگ زرینی بر تاریخ پر افتخار این ملت افزود.این روز بزرگ را به شما دانشجویان عزیز و ارجمند تبریک می گویم و امیدوارم که این پرچم پر افتخار همواره با دستان پرتوان شما در اهتراز بماند.

معاون فرهنگی دانشجویی

مهندس محمد باقر دلخوش