برگزاری جشن آوای یلدا به مناسبت یلدا وروز دانشجو

امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده از برگزاری جشن آوای یلدا به مناسبت شب یلدا، روز دانشجو خبرداد.

مهندس محمد باقر دلخوش گفت: جشن بزرگ آوای یلدا که مورخ 28 آذر ماه 1395 به همت کانون آوا و صدای دانشکده علوم پزشکی نیشابور و همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده در محل سالن وکیلی ساعت 18 لغلیت 21 با حضورکارکنان ،اساتید و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی نیشابوربرگزار گردید. با استقبال بیش از300 نفر از دانشجویان مواجه شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده اظهار داشت در این جشن برنامه هایی نظیر :مسابقه، اجرای سرود ، کلیپ ویژه امامت امام زمان(عج) ، نمایش طنز، گروه هم آوایی، موسیقی زنده و برنامه های مختلف دیگر به اجرا گذاشته شد که حاصل توانمندی و مشارکت بیش از 60 نفر از اعضای فعال کانون آوا و صدای دانشکده بوده است.

وی عنوان کرد هدف از برگزاری  این جشن ایجاد روحیه شور و نشاط در میان دانشجویان و زمینه ای برای بروز استعدادها و توانمندیهای دانشجویان دانشکده بود.