برگزاری کارگاه مهارت های زندگی قرآنی

امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از برگزاری کلاس های آموزشی مهارت های زندگی قرآنی با هدف اعتلای فرهنگ قرآنی ،رشد، شکوفایی و پرورش استعدادهای ذاتی انسان در دانشگاه خبر داد. اقای مهندس دلخوش اظهار داشت: در این کارگاه که به همت اداره قرآن و عترت معاونت فرهنگی دانشجویی و با حضور استاد و حافظ کل قرآن آقای مهندس شهبازی نیا و جمعی از کارکنان دانشکده مورخ 10/5 برگزار شد ،به صورت کاربردی درباره مهارت های زندگی قرآنی مطالبی ارائه گردید از مباحث اصلی این کارگاه می توان به "لزوم انطباق اعتقادات و باورهای انسانی با قرآن"،اشاره نمود که با استقبال حاضرین مواجه شد .وی افزود با توجه به تاثیر چنین مباحثی بر تسریع و تسهیل تحقق تمامیت انسان ،برگزاری کارگاه های مهارت های زندگی قرآنی با ارائه مباحث نظری و دستورالعمل های کاربردی در سه سطح آموزش قرآن ،شناخت قرآن و تربیت قرآنی ادامه خواهد داشت .