گزارشی از برگزاری پنجمین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشکده

امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی

کارشناس اداره تربیت بدنی دانشکده گزارشی از پنجمین المپیاد ورزشی دانشجویان (دختر و پسر) دانشکده علوم پزشکی نیشابور اعلام نمود. این مسابقات که به همت اداره تربیت بدنی معاونت فرهنگی دانشجویی با شعار "گسترش فعالیت ورزشی،تعدیل دنیای مجازی،ارتقا سلامت " به مناسبت 16 آذر و روز دانشجو  در 14 رشته ورزشی به مدت 20 روز اجرا گردید، با استقبال  ومشارکت 286 نفری دختران و 90 نفری پسران دانشجو در این مسابقات مواجه گردید..مجید فرح نیا  نفرات برتر رشته های ورزشی و تیمی برگزار شده در این دوره از المپیاد ورزشی را به ترتیب در رشته های پرتاب دارت(فاطمه تاتاری)، فریزبی(نجمه مقیمی)، آمادگی جسمانی(مرضیه نعمتی)،تنیس روی میز(فهیمه ابراهیمی) ،لیوان چینی (فاطمه احمدابادی)،مکعب روبیک(زهرا گل مزاری) ،طناب زنی(نجمه مقیمی) ،فوتبال دستی(نرگس شمس پور،مهناز احمدی) ،طناب کشی(اسما میری،ستاره ظریف،مهسا مددی،زهرا بخشی) ،والیبال(: ستاره ظریف،ناهید سمیعی،نرگس شمس پور،مهرناز هوشیار،فاطمه میش مست) فوتسال سه نفره(شمیم علوی،نجمه مقیمی،الهه عظیمی) ،دازبال(: فائزه کهنسال،زهرا توکلی،فاطمه احمدابادی،مریم قره داغی) ،فوتبال دستی(میثم شریفی،رضا سعیدی) ،فوتسال پسران (: رسول صدیقی،آریو برزن مومن،وحید اشتیاقی،محسن سلیمانی،مجید سعیدی،رضا تجر،ایمان شاکری) اعلام نمود. وی هدف از برگزاری این مسابقات را ترویج رشته های جدید ورزش همگانی در میان دانشجویان و استعدادیابی جهت انتخاب تیم های ورزشی دانشکده جهت حضور در مسابقات کشوری علوم پزشکی در اسفند ماه امسال را عنوان نمود.