برگزاری دومین جلسه هیات امنای دانشگاه علوم پزشكي نیشابور و تربت حیدریه

امتیاز کاربر:  / 1
ضعیفعالی
برگزاری دومین جلسه هیات امنای دانشگاه علوم پزشكي نیشابور و تربت حیدریه در سال 94

دومین جلسه هیات امناء دانشگاه علوم پزشکی نیشابور و تربت حیدریه در سال 94 برگزار شد.

مسئول دبیرخانه هیئت امناء دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: دومین جلسه هیئت امناء به ریاست دکتر امین لو مشاور وزیر در امر برنامه و بودجه و دبير مجامع شوراها و هياتهاي امناء و با حضور محمد میرزا بیگی معاون پرستاری وزیر، اعضای هیئت امناء دانشکده، نمایندگان معاونت های وزارت متبوع، رئیس و معاونین دانشگاههای علوم پزشکی نیشابور و تربت حیدریه در محل سالن کفنرانس دانشکده علوم پزشکی نیشابور برگزار شد.

مهدی عرب موذن در گفتگو با وب­دا، افزود: گزارش عملکرد سال 1393 دانشگاههای فوق در قالب 65 شاخص اختصاصی و مقایسه با سال 1392 ارائه شد.
وی بیان داشت: در ادامه پیشنهادات دانشگاه علوم پزشکی نیشابور و تربت حیدریه و دستور کار مشترک دانشگاهها و اصلاحیه بودجه سال 93 مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
عرب موذن اظهار داشت: نمایندگان معاونت های وزارت بهداشت، از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی نیشابور و تربت حیدریه اظهار رضایت کردند.

برای دیدن گزارش تصویری روی عکس بالا کلیک نمائید