فوتسال پسران
  • گالری تصاویر
  • اخبار واطلاعیه

معرفی و اهداف اداره تربیت بدنی

اداره تربیت بدنی یکی از قسمتهای معاونت فرهنگی دانشجویی می باشد که در خدمت دانشجویان ،اساتید و کارکنان محترم میباشد.

معرفی :
   سرپرست ادارهآقای مجید فرح نیا

• فارغ التحصیل کارشناسی ارشد تربیت بدنی از دانشگاه فردوسی مشهد
  • عضو سابق تیم ملی فوتبال دانشجویان ایران
  • عضو سابق تیم فوتبال پیام خراسان در لیگ کشور

• کارشناس امور تربیت بدنی : خانم یگانه سالاری

(ماموریت ها )

امور ورزشهای همگانی :

رشته­ های ورزش همگانی از قبیل: ایروبیک، اسکیت، یوگا، کوهنوردی، تیراندازی با کمان، بدنسازی، آمادگی جسمانی، گلف، دارت، دوچرخه­ سواری و ... تحت پوشش قرار می­گیرد. برگزاری کوه گشت­های یکروزه به مناطق ییلاقی اطراف شهرستان، بصورت ماهیانه، برگزاری کلاسهای آموزشی، تمرینی و تفریحی ویژه دانشجویان در رشته­ های ورزشی مذکور، برگزاری مستـمر ورزش صبحگـاهی در مجتمـع خوابگاههـای دانشگاه و همایـش­های دو همگانی، دوچرخه­ سـواری و ... به مناسبتهای مختـلف از جمله اقدامات جـاری این اداره می­باشد. لازم به ذکر است .

امور مسابقات ورزشی :

رشته­ های ورزش قهرمانی از قبیل: فوتبال، والیبال، بسکتبال، تنیس­ روی  میز، شنا، بدمینتون، تنیس، کشتی، تکواندو، کاراته، دو و میدانی، فوتسال، شطرنج، تیراندازی و ... تحت پوشش قرار می­گیرد. برگزاری مسابقات و جامهای مختلف ورزشی به مناسبتهای گوناگون ملی، مذهبی و دانشگاهی، حضور در المپیادهای دانشجویی در سطح کشور، برگزاری مسابقات دوستانه بین خوابگاهی، بین دانشگاهی و ... از دیگر اقدامات می­باشد.

امورآموزش :

برنامه ریزی و برگزاری  واحدهای  درسی تربیت بدنی 1 و 2 دانشجویان  - برگزاری کارگاه های آموزشی ورزشی به صورت حضوری - برگزاری دوره های مربیگری ورزشی و اطلاع رسانی آموزش ورزشی از طریق اتوماسیون اداری برای دانشجویان . کارمندان .اساتید هیئت علمی می باشد .

برنامه های ورزشی جاری اداره تربیت بدنی نیشابور

قوانین و مقررات فنی مسابقات المپیاد دختران

برگزاری مسابقات ورزشی خوابگاهی به مناسبت دومین روز از هفته خوابگاهها

به مناسبت دومین روز ازهفته خوابگاهها به منظور ایجاد شور ونشاط در دانشجویان مسابقاتی در خوابگاهها برگزار گردید .مسئول اراده تربیت بدنی از برگزاری مسابقه پرتاب دارت پسران در خوابگاه توانیرخبرداد . این مسابقه با حضور 30 نفر از دانشجویان برگزار گردید که در نهایت آقایان حسین عشقی ، هانی پورجعفر   ،  امید اسماعیل زاده    مقامهای اول تا سوم را کسب نمودند.. همچنین  مسابقه طناب زنی سرعتی در خوابگاه دختران با شرکت 20 نفر از دانشجویان  برگزار گردید . برندگان این مسابقه به ترتیب خانم ها سید فاطمه حسن آبادی زهرا احمدی و فاطمه تاتاری بودند که  مقامهای اول تا سوم را کسب کردند . ضمنا به برندگان این مسابقات از طرف اداره تربیت بدنی جوایزیی اهدا گردید.