اخبــار مهــم

وزیر بهداشت : علی رغم کمبودها در نیشابور کارهای زیادی در حوزه سلامت انجام شده است

امتیاز کاربر:  / 1
ضعیفعالی

وزیر بهداشت و درمان درنشست شورای اداری نیشابور گفت:علی رغم عقب ماندگی در بخش بهداشت و درمان ،فرصتهای توسعه برای نیشابور زیاد هست .

دکتر هاشمی در محل فرمانداری نیشابور پس از افتتاح طرحهای توسه دانشکده علوم پزشکی نیشابور و بازدید از طرحهای در حال ساخت گفت :امیدواریم با کمک خیرین سلامت بتوانیم عقب ماندگی های این شهرستان را در حوزه بهداشت و درمان جبران نمائیم .

وی افزود:در مورد نیشابور قدمهای خوبی در این دولت برداشته شده است و کارهای خوبی با مدیریت دکتر عظیمی نزاد انجام شده است ولی همه اینها کافی نیست و کاستی هایی در حوزه درمان نیشابور می باشد که امیدواریم مرتفع گردد.

هاشمی اظهار داشت: امیدوارم دانشکده علوم پزشکی موجب ارتقای آموزش عالی در حوزه علوم پزشکی شود و ساخت پروژه های ارزشمندی را که آغاز کرده اند با حمایت دولت و البته کمک مسئولان شهری این پروژه ها به بهره برداری برسد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه توسعه تخت های بیمارستانی در دستور کار همکاران ما در دانشکده علوم پزشکی نیشابور قرار دارد، افزود: امروز چندین طرح بهداشتی و درمانی و ارتقای کیفیت هتلینگ بیمارستانها در نیشابور به بهره برداری رسید.

وزیر بهداشت ضمن تاکید بر لزوم همکاری های بین بخشی به منظور کاهش مشکلات حوزه سلامت، خاطرنشان کرد: دولت به تنهایی قادر به تامین کمبودها نیست و باید همه مسئولان از جمله نمایندگان مجلس، فرماندار، شهردار و اعضای شورای شهر و البته خیرین حوزه سلامت کمک کنند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکیچ با ابراز تأسف از فرصت‌هایی که درگذشته نیشابور ازدست‌ داده، مجاورت با مشهد را علت وضعیت نامناسب بهداشتی این شهر عنوان کرد.

وی تصریح کرد: واقعیت این است که کارهای بسیار خوبی در حوزه زیرساخت‌ها در نیشابور انجام‌شده است.

دکتر هاشمی ابراز امیدواری کرد: اجرای طرح توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیشابور در چند سال آینده این عقب‌افتادگی را جبران کند.

وی با بیان اینکه باور نمی‌کنم در نیشابور باوجود کمبود منابع تا این اندازه خدمات و اقدامات خوب انجام‌شده باشد، گفت: کاش منابع دولت‌های گذشته در اختیار مدیران امروز بود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به طرح تحول سلامت تصریح کرد: دکتر روحانی در زمینه‌های مختلف خدمات بسیاری انجام داده است که بخشی از آن در بخش بهداشت و درمان بوده است.

مهندس منصور نعیم آبادی
مدیر دفتر ریاست

--------------

-----------------