اخبــار مهــم

امضای تفاهم نامه واگذاری 2400 مترمربع زمین به دانشکده علوم پزشکی نیشابور

امتیاز کاربر:  / 2
ضعیفعالی

خیر نیک‌اندیش نیشابوری یک قطعه زمین به مساحت دو هزار و 400 مترمربع با ارزش 3 میلیارد تومان برای گسترش فضای بهداشت و درمان نیشابور به دانشکده علوم پزشکی نیشابور اهدا کرد.

به گزارش وب­دا نیشابور، مراسم امضاء تفاهم‌نامه تحویل زمینی به مساحت دو هزار و 400 مترمربع و با ارزش بیش از 30 میلیارد ریال به دانشکده علوم پزشکی نیشابور توسط خیر نیک‌اندیش دکتر مسعود سعیدی در سالن جلسات دانشکده علوم پزشکی نیشابور برگزار شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور با اشاره به اقدامات حوزه بهداشت در دو سال گذشته در شهرستان نیشابور اظهار داشت: با طرح‌ گسترش فضاهای بیمارستانی در دو سال گذشته 100 تخت به تعداد تخت‌های بیمارستانی اضافه و این تعداد تا پایان سال به 170 تخت افزایش می یابد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور افزود: این کارها همه مسکّن می باشد و کار اساسی ساخت بیمارستان سوم با 175 تخت و درخواست ساخت بیمارستان چهارم از وزیر بهداشت در سفر آخر می باشد و یا 320 تخت خوابی شدن بیمارستان سوم در حال ساخت می باشد .

دکتر عظیمی نژاد در جمع خیرین سلامت و مسئولان شهرستان گفت : در دو سال اخیر با تلاش های صورت گرفته موجی به راه افتاده به سمت سوق دادن اعتبارات خیرین به بهداشت و درمان و با کمک خیرین دولت هم اعتبارات لازم جهت تجهیز مراکز ساخته شده را تقبل می نماید .

وی با اشاره به اینکه بعد از اقدامات فیزیکی، نیاز است بخش علمی را گسترش دهیم تصریح کرد: زیرساخت‌های دانشگاه علوم پزشکی نیشابور فراهم‌شده است و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر اخیر خود به نیشابور موافقت قلبی خود را با این موضوع اعلام کردند ولی باید فرآیند این تغییر به‌ مرور زمان اتفاق بیفتد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور تأکید کرد: با کمک دو میلیارد و 200 میلیون ریالی یک خیر در شهرستان نیشابور توانستیم بیش از 30میلیارد ریال هزینه دولتی جذب کنیم که پس از شروع به کار ساخت‌وساز، مجوز استخدام 190 نفر به‌صورت پیمانی را کسب کردیم که به‌زودی جذب خواهند شد.

وی از ساخت مجتمع درمانی داوودی به عنوان الگویی مناسب برای ساخت مجتمع های درمانی که هم مرکز بهداشت و هم درمانگاه تخصصی و هم پایگاه اورژانس دارد یاد نمود و افزود خیر دیگر سلامت حاج اقای لطفی یک مرکز در منطقه محروم پائین شهر در حال ساخت دارد و در اینده دو مجموعه دیگر نیز برای دانشکده علوم پزشکی خواهد ساخت.

دکتر عظیمی نژاد با اشاره به احداث بخش آنژیوگرافی بیمارستان 22 بهمن، افزود: با کمک ده میلیارد ریالی خیر گرانقدر حاج محمد مهدی شفیعی ساختمان این مرکز ساخته شد و تاکنون بیش از 30 میلیارد ریال تجهیزات در آن مستقرشده است و به‌زودی 20 میلیارد ریال تجهیزات دیگر به آن اضافه خواهد شد.

وی با بیان اینکه با احداث این مرکز روزانه حداقل یک نفر در معرض حمله قلبی در همین شهر مداوا می‌شود و نیازی به اعزام به مشهد ندارد، گفت: این امر برای خیر بالاتر از هر صدقه‌ای خواهد بود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور با اشاره به توافق‌نامه کمک دکتر مسعود سعیدی، نیشابوری مقیم خارج از کشور گفت: این قطعه زمین در شهرک فیروزه که یکی از بهترین موقعیت‌های شهر نیشابور است و نیازمند گسترش فضاهای درمانی است با مساحت 2 هزار و 400 مترمربع که ارزش آن بیش از 30 میلیارد ریال است اهداشده است.

دکتر محسن عظیمی نژاد در پایان تأکید کرد: یک فرد باید از نظر انسانی بزرگ‌شده باشد که چنین زمینی و با این ارزش را بدون هیچ چشم‌داشتی به مردم شهرش هدیه کند و این برای همه مردم ارزشمند است.

دکتر مظلوم نزاد قائم مقام مشارکتهای اجتماعی در ادامه گفت گفت: ارزش کار خیرین سلامت بر کسی پوشیده نیست و امیدواریم با کمک خیرین سلامت بتوانیم عقب ماندگی های نیشابور را در حوزه بهداشت و درمان جبران نمائیم .

وی افزود: خدمات خوب و جهادی از زمان حضور دکتر عظیمی نژاد در نیشابور انجام شده است و زیر ساختهای خوبی برای توسعه بهداشت و درمان و آموزش و پزوهش در نیشابور پایه گذاری شده است.

مهندس زرندی شهردار سابق نیشابور در این جلسه گفت: دکتر سعیدی از فرزندان خوب نیشابور تا کنون کارهای خیر بسیاری در زمینه آموزش و پرورش و بنیاد مسکن مستضعفان انجام داده اند .

وی افزود :70سال قبل پدر بزرگوار ایشان با توجه به نیاز به تخت بیمارستانی در بیمارستان عطار، بلوک بخش جراحی کنونی با کمک مرحوم سعیدی و خیرین شهرستان ساخته ودر اختیار بیمارستان قرار گرفت .

مهندس منصور نعیم آبادی
مدیر دفتر ریاست

--------------

-----------------