اخبــار مهــم

پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور به مناسبت روز پزشک

امتیاز کاربر:  / 1
ضعیفعالی

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور یکم شهریور ماه زادروز حکیم ابوعلی سینا و روز پزشک را به جامعه پزشکی تبریک گفت.

به گزارش وب­دا، متن پیام دکتر محسن عظیمی نژاد بشرح ذیل می باشد.

« به نام او که یادش آرام بخش قلبها و نامش شفابخش دردهاست »

کار طبیب در زمان سلامتی، حفظ سلامت و در زمان بیماری بازگرداندن سلامت به افراد جامعه است.

حکیم ابوعلی سینا

پزشکان ضامن سلامت جامعه ، امنیت روحی بیماران و فرشتگان نجاتی هستند که درد جسم را با روح بلندشان در سایه لطف الهی التیام می بخشند . همانانی که طبابت را با حکمت و اخلاق درآمیخته و با دم مسیحائی خویش، درد و رنج را از جسم و روان دردمندان زدوده و شوق امید را در کالبد جسم و روح زندگی آنان می دمند .

در جامعه ای که به فرهنگ غنی اسلامی مزین شده ، طبیب تجلی اسم شافی خداوند است که در عالم ملک ظهور کرده و از این رو حرفه مقدس پزشکی، از مصادیق ارزشمند ایثار در خدمت به خلق و جلب رضایت حضرت حق بشمار می رود .

یکم شهریورماه ، سالروز دانشمند بزرگ و طبیب برجسته نامدار ایرانی، شیخ الرئیس ابوعلی سینا که به شایستگی روز پزشک نامگذاری شده است ، فرصتی برای تقدیر از سپیدجامگانی باشد که با علم و دانش و در اوج فروتنی ، درد و رنج بیماری را از جان انسان ها دور می کنند .

این روز بزرگ را به جامعه پزشکی، به ویژه پزشکان سخت کوش و با ایمان صمیمانه تبریک عرض می نمایم و اعتلای مقام و علو منزلت را برای ایشان آرزو می کنم .

امید که در پرتو لطف خداوند همواره از موهبت تندرستی و شادکامی بهره مند بوده و در مسیر توسعه سلامت جامعه، کوشا و پویا باشید .

دکتر محسن عظیمی نژاد

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور

شهریورماه 95

مهندس منصور نعیم آبادی