اخبــار مهــم

سرانه تخت بیمارستانی نیشابور از 0.6 به 0.7 به ازای هر 1000 نفر رسید

امتیاز کاربر:  / 1
ضعیفعالی

دکتر محسن عظیمی‌نژاد رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور به همراه معاونین این دانشکده با حضور در دفتر امام‌جمعه این شهر، وی را از اقدامات انجام شده در سه سال اخیر و مشکلات حوزه سلامت شهرستان مطلع کرد.

به گزارش وب­دا، در ابتدای این دیدار رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور با اشاره به بخش‌های مختلف تحت مسئولیتش، گفت: معاونت بهداشت شهرستان با 39 مرکز بهداشتی،درمانی و 189 خانه بهداشت در سرتاسر شهرستان‌های نیشابور و فیروزه به خدمت‌رسانی به مردم مشغول است.

دکتر محسن عظیمی‌نژاد ضمن ارائه گزارش مشروحی از وضعیت دانشکده علوم پزشکی گفت: قبل از طرح تحول نظام سلامت در شهرستان حدود 90 پزشک متخصص در کنار 349 تخت بیمارستانی وجود داشت که در طی این مدت بیش از 50 پزشک متخصص و فوق تخصص جدید به شهرستان اضافه‌شده‌اند و درصد سرانه تخت‌های بیمارستانی از 0.6 به 0.7 به ازای هر 1000نفر رسیده و تا پایان سال انشاءالله به 1 تخت به ازای هر 1000 نفر خواهد رسید. ولی هنوز هم برای جبران کمبود تخت بیمارستانی نیاز به کمک همه مسئولین شهرستان احساس می شود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور افزود: بر اساس استانداردهای قدیم، متناسب با جمعیت 530 هزارنفری نیشابور 830 تخت نیاز است که حدود 350 تخت کمبود وجود دارد.

وی با اشاره به استاندارد جدید در این موضوع بیان داشت: استانداردهای جدید 1126 تخت بیمارستانی را برای نیشابور ضروری می‌داند که با مقدار موجود فاصله بسیار زیادی دارد.

در این دیدار دکتر عظیمی نژاد خواستار دعوت خیرین برای توسعه بخش سلامت از تریبون های مذهبی بخصوص نماز گردید.

مهندس منصور نعیم آبادی
مدیر دفتر ریاست

--------------

-----------------