بهره برداری از سامانه سیب در دانشکده علوم پزشکی نیشابور

امتیاز کاربر:  / 1
ضعیفعالی

بهره برداری از سامانه سیب در دانشکده علوم پزشکی نیشابور

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور از راه اندازی سامانه سیب ( سیستم یکپارچه بهداشت ) در دانشکده خبرداد .

دکتر محسن عظیمی نژاد در گفتگو با خبر نگار وب­دا، افزود: این سامانه در راستای سیاست­های کلان معاونت بهداشتی وزارت بهداشت و توسعه طرح تحول نظام سلامت در سطح اولیه مراقبت­های بهداشتی و ایجاد پرونده الکترونیک سلامت نصب و بهره برداری از آن انجام گردید .

وی بیان داشت: سامانه سیب دارای قابلیت­های فراوان از جمله مدیریت جمع آوری، ذخيره، پردازش، بازیابی و توزيع اطلاعات واحدهای ارائه دهنده خدمت شامل اطلاعات مکانی،امکانات و تجهیزات، تعمیرات و استانداردهای مربوطه در دوره های زمانی مختلف ،مدیریت اطلاعات ارائه دهندگان خدمت شامل نقشها و سطوح دسترسی، مدیریت اطلاعات دریافت کنندگان بر اساس بانک­های اطلاعاتی موجود در سطح ملی و محلی است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: در این سامانه خدمات سلامت بر اساس سن، جنسیت، علائم خطر، بیماریها، محل ‌سکونت، خانوار، پیگیری ها از طریق ابزارهای در دسترس ارائه دهندگان خدمت،ارائه گزارشهای دوره ای روزانه، ماهانه، فصلی و سالانه تعریف شده است.

وی اظهار داشت: بر اساس رخدادهای ثبت شده در سیستم و دسته بندی اطلاعات بر اساس رخدادهای مورد درخواست مانند زیج حیاتی، بیماریهای غیرواگیر بر اساس سن و جنس ،ارائه خدمات کلینیکی و پاراکلینیکی مانند ویزیت، آزمایشگاه، رادیولوژی، داروخانه بر حسب نیاز واحدهای مربوطه،مدیریت مالی واحدهای ارائه دهنده خدمت ، میزان اعتبار و هزینه ابلاغی منطبق بر عملکرد، مدیریت زمان و تواتر خدمت در مراکز ارائه دهنده خدمات بر اساس ویژگی های دریافت کنندگان خدمت ، می باشد.

دکتر عظیمی نژاد ضمن تشکر از همکاران فناوری اطلاعات و گسترش شبکه معاونت بهداشتی افزود: با انجام این کار دانشکده علوم پزشکی در راستای تولید پرونده الکترونیک سلامت گام برداشته و با استفاده از این سامانه دسترسی آسان ، سریع و یکپارچه به کلیه اطلاعات تولید شده در خانه های بهداشتی و مراکز بهداشتی درمانی میسر میشود .

دسترسی به سامانه http://sib.nums.ac.ir