معرفی مدیر حراست

سمت: مدیر حراست دانشكده علوم پزشكي نيشابور
تماس :051-42627509

مديريت حراست دانشكده

دانشكده ‌هاي كشور به عنوان يكي از اساسي‌ترين و حساسترين مراكز علمي،‌ فرهنگي و سياسي جامعه همواره در كانون توجه سياست گذاران نظام قرار داشته است .

امنيت بخشهاي گوناگون زندگي اجتماعي را شامل مي شود، امنيت زمينه همه فعاليتهاي درست و مفيد اجتماعي است و شرط لازم رشد و تكامل فرد و جامعه مي باشد . با ايجاد امنيت منافع همه تأمين مي شود و حق هر حق داري تأمين مي گردد . در اين راستا حراست دانشكده علوم پزشكي نيشابور با هدف ايجاد مرجعي تخصصي جهت حفاظت از منافع سازمان و جلوگيري از انحرافهاي احتمالي منابع انساني از ضوابط و چارچوب هاي تعيين شده و با حضور در عرصه ي فرآيندهاي سازماني همواره در جهت دستيابي به دو هدف عمده :

1-     اهداف كلان و راهبردي ( حفظ و ارتقاي توان حفاظتي و امنيتي سازمان به منظور پيشبرد اهداف سيستم .

2-      اهداف عملياتي ( همراهي و مساعدت مديران با ارائه مشورتهاي مؤثر و اطلاع رساني بموقع ، نظارتها و انجام اقدام هاي مؤثر جهت حفاظت همه جانبه از ايمني و سلامت منابع و با رويكرد مبتني بر اصل پيشگيري ، فعاليتهاي خود را جاري و اميدوار است در ظل توجهات حضرت ولي عصر(عج) و رهنمودهاي مقام عظماي ولايت حضرت آيت ا... خامنه اي ( مدظله) بتواند در راستاي اهداف عاليه نظام مقدس جمهوري اسلامي و نظام سلامت به وظايف خود جامه ي عمل بپوشاند . انشاءا...