نشریات الکترونیک

امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی

با نام و یاد خداوند بزرگ ، خدایی که نقاش بزرگ طبیعت است ، او که هر روز ما را مانند روز دگر قرار نمی دهد و به بندگانش می آموزد که  از هر روز برای نزدیکتر شدن به خالق خود بهره بیشتری ببرند .

همکاران محترم با نشریه ماهنامه ندای عطار با شیوه الکترونیک به سراغ شما آمدیم تا بگوییم که سهمی هر چند اندک برای تشریح فعالیتهای شما گرامیان در عرصه سلامت انجام می دهیم . این برگ سبز تحفه درویش را از ما بپذیرید و ما را در راستای اطلاع رسانی زحمات خود سهیم و شریک بدانید .

باستحضار شما اندیشمندان و فرهیختگان گرامی میرساند، به منظور بهینه نمودن اقدامات اطلاع رسانی در روابط عمومی برآن شدیم نشریات الکترونیک را برای افزایش کیفیت و کاهش هزینه ، تولید نماییم و این شماره را برای جلب نظر و افزایش حمایت شما تولید نمودیم . امیدواریم شما بزرگواران در تولید شماره ای دیگر ما را با قلم و هنر خود همراهی نمایید .

این صفحات برای ما مکانی برای گفتن ، ناگفته ها است و فرصتی دوباره است برای تلاش مجدد در راستای اهداف سلامت- منتظر اخبار، گزارشها ، مطالب هنری ، انتقادها ، پیشنهادها و ... شما در این نشریه می باشیم .

از شما که با ایده های بدیع و خلاقانه خود به وزین تر شدن  این نشریه کمک می کنید دعوت میکنیم تا در شورای سیاستگذاری  نشریه ما را همراهی نمایید .

انتشارات روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی نیشابور

ندای عطار ویژه جشنواره فیلم و عکس