• dr1.jpg
  • dr2.jpg
  • dr3.jpg
  • dr4.jpg
  • dr5.jpg
  • dr6.jpg
  • dr7.jpg
  • dr9.jpg
  • dr10.jpg
  • dr11.jpg
  • dr12.jpg
  • dr13.jpg

ساماندهی شرکتهای توزیعی و اصناف کالای پزشکی

امتیاز کاربر:  / 1
ضعیفعالی 

کارشناس تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو از ساماندهی شرکتهای توزیعی و اصناف کالای پزشکی خبر داد.

مهندس ملانوروزی در گفتگو با روابط عمومی معاونت غذا و دارو گفت : به منظور نیل به اهداف مندرج در آیین نامه تجهیزات و ملزومات پزشکی اداره کل و همچنین در راستای ساماندهی و نظارت بر فعالیت در عرصه کالای پزشکی، از تاریخ 1/12/94 ادامه همکاری کلیه مراکز درمانی شهرستان نیشابور در حیطه خرید تجهیزات و ملزومات پزشکی، صرفا با شرکت ها و اصناف کالای پزشکی دارای شناسنامه ثبت در سامانه اداره کل تجهیزات پزشکی امکانپذیر می باشد.

وی افزود :بدین منظور تمامی شرکتها و صنوف می توانند با مراجعه به سامانه یکپارچه مدیریت اطلاعات اداره کل تجهیزات پزشکی با آدرس اینترنتی http://imed.ir نسبت به ثبت نام اقدام نمایند .

معاون غذا و دارو

دکتر مجید شادکام تربتی
دکترای داروسازی

 ------------------

شماره تلفن 

051-42254170-4

داخلی 194
---------------------

پست الکترونیک

shadkamm1@nums.ac.ir

------------------------

  • سامانه کارکنان
  • اخبــار
  • خـدمـات
  • اطــلاعـیـه هــا
  • رویــدادهــا
  • مراجعین عمومی
  • لینکهای مفید

   

اولویت-های-کاری-معاونت-غذا-و-دارو

اولویت های کاری معاوت غذا و دارو در سال 96

  به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ، دکتر شادکام  اولویت های کاری سال 96 این معاونت را اجرای برنامه های فرهنگ سازی در... | نوشته شده در تاریخ 18/02/1396, 09:26 | توسط ghaza
برگزاری-مراسم-گرامی-داشت-هفته-سلامت-با-صرف-صبحانه-کاری-سالم-توسط-معاونت-غذا-ودارو

برگزاری مراسم گرامی داشت هفته سلامت با صرف صبحانه کاری سالم توسط معاونت غذا ودارو...

  به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو  در گفتگو با دکتر شادکام از برگزاری جلسه صبحانه کاری بمنظور گرامیداشت هفته سلامت... | نوشته شده در تاریخ 11/02/1396, 08:25 | توسط mohammadi
معارفه-مدیر-جدید-حراست-معاونت-غذا-و-دارو

معارفه مدیر جدید حراست معاونت غذا و دارو

  به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو مهندس شاکری نیا بعنوان مسئول حراست معاونت غذا  و دارو منصوب و مراسم معارفه ایشان... | نوشته شده در تاریخ 22/03/1395, 10:59 | توسط mohammadi
برگزاری-کارگاه-آموزشی-adr-جهت-سرپرستاران-توسط-معاونت-غذا-و-دارو

برگزاری کارگاه آموزشی ADR جهت سرپرستاران توسط معاونت غذا و...

به گزارش وب دا کارگاه آموزشی ADR  توسط معاونت غذا و دارو جهت سرپرستاران بیمارستانهای حکیم ، 22 بهمن و قمر بنی هاشم (ع)... | نوشته شده در تاریخ 27/11/1394, 09:56 | توسط mohammadi
ساماندهی-شرکتهای-توزیعی-و-اصناف-کالای-پزشکی

ساماندهی شرکتهای توزیعی و اصناف کالای پزشکی

کارشناس تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو از ساماندهی شرکتهای توزیعی و اصناف کالای پزشکی خبر داد. مهندس ملانوروزی در گفتگو... | نوشته شده در تاریخ 14/11/1394, 13:03 | توسط mohammadi

         

بهترین و بدترین مواد غذایی در هنگام ابتلا به آنفلوآنزا

 

خودمراقبتی گام اول سلامت است .با توجه به اهمیت نقش افزایش آگاهی و دانش مردم در خودمراقبتی برای پیشگیری از بیماریها ،لازم است بدانیم بهترین و بدترین موادغذایی در هنگام ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا کدامند ؟    

با قرار گرفتن در فصل سرما و افزایش موارد ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا، سهم مواد غذایی و  نوشیدنی ها در بهتر شدنو بدتر شدن این بیماری هارا نباید نادیده گرفت.

در هنگام بروز آنفلوآنزا بدن به کالری بیش از حد معمول نیاز دارد چون هر چه درجه حرارت بدن بالاتر می رود، متابولیسم افزایش می یابد. در مقابل مطالعات نشان می دهد که کاهش مصرف کالری زمانی که بیمار هستید، نه تنها استعداد ابتلا به آنفلوآنزا را تشدید می کند بلکه طول مدت بیماری را نیز افزایش می دهد.

بهترین مواد غذایی که در هنگام ابتلا به آنفلوآنزا می توان مصرف کرد از این قرارند:

سوپ مرغ: مرغ شامل اسید آمینه ای به نام سیستئین است که باعث مرطوب نگه داشتن بینی، جلوگیری از کم آبی بدن و مبارزه با التهاب گلو می شود. ضمنا این غذا باعث کاهش التهاب دستگاه تنفسی می شود.

پروتئین های بدون چربی: ماهی و بوقلمون و مرغ و تخم مرغ به هنگام مریض شدن بسیار مهم هستند. این مواد غذایی در کمک به سوخت و ساز بدن و افزایش گلبول های سفید خون بسیار تاثیرگذارند. بدن نیاز به افزایش در تولید تعداد سلول های سفید خون در مبارزه با عفونت ها دارد و این مواد غذایی حاوی این خاصیت ها هستند.

عسل: در مطالعاتی که در سال 2012 انجام شده است، محققان دریافتند که یک تا دو قاشق چای خوری عسل در تسکین علائم عفونت تنفسی بسیار موثر است. عسل باعث ترشح بزاق و کمک به خشک نشدن گلو می شود و آنتی اکسیدان های طبیعی و خواص ضد میکروبی موجود در آن به سیستم ایمنی بدن کمک زیادی می کند.

چای داغ: نوشیدن چای به بدن برای مبارزه با عفونت کمک می کند. به علاوه مایعات گرم در کاهش درد گلو موثر است و گرفتگی بینی را نیز کاهش می دهد.

میوه های خانواده مرکبات: حاوی ویتامین ث هستند و مطالعات مختلفی نشان داده است که مصرف این میوه ها در دوره آنفلوآنزا به کاهش طول مدت بیماری کمک می کند. پرتقال، نارنگی، گریپ فروت، لیمو و ... حاوی فلاونوئیدها هستند و به تقویت سیستم ایمنی بدن نیز کمک می کنند.

غذاهای تند: این غذاها ضد احتقان های طبیعی هستند. فلفل تند و یا ترب کوهی می توانند به تسکین علائم آنفلوآنزا کمک کنند.

بهترین غذاها برای هضم در معده بیماران از این قرارند:

نان تست: غذاهای شیرین در کنار نان تست به راحتی در معده هضم می شوند و از بروز ناراحتی های معده نیز جلوگیری می کنند.

موز: سرشار از پتاسیم است و از عرق کردن، تهوع، استفراغ، اسهال و ... بیمار را دور نگه می دارد.

زنجبیل: مطالعات مختلف نشان داده که زنجبیل در جلوگیری از تهوع موثر است و یبوست، نفخ و استفراغ را نیز کاهش می دهد. نوشیدن چای زنجبیل از کم آبی بدن جلوگیری می کند و تسکین دهنده مشکلات شکم است.

و اما بدترین غذاها:

آب پرتقال آماده: اگرچه آب پرتقال حاوی ویتامین ث است اما در مقابل بسته بندی شده آن حاوی قند بسیار بوده که باعث کاهش تعداد سلول های سفید خون در مبارزه با عفونت می شود.

شیرینی: مصرف زیاد قند می تواند سیستم ایمنی بدن را در طول دوره بیماری سرکوب کند و باعث التهاب شود.

غذاهای چرب: این غذاها مشکلات هضم ایجاد می کنند و می توانند باعث تشدید معده درد شوند.

الکل: نوشیدنی های الکل دار و کافئین دار در سرکوب سیستم ایمنی بدن بخصوص هنگام ابتلا به آنفلوآنزا تاثیرگذار هستند.

واگذاری داروخانه های بیمارستانهای دولتی به بخش خصوصی

معاون غذا و دارو از سرمایه گذاری و واگذاری اداره داروخانه های بیمارستانی به بخش خصوصی خبر داد.