امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی

روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان فیروزه از برگزاری جلسه ای آموزشی برای اولیا و مربیان مدرسه ابتدایی شهید عین ابادی درهفته کاهش مصرف نمک و چربی خبر داد.

کارشناس مسئول واحد بیماریهای شهرستان اظهار داشت: بیماری های غیر واگیر مهمترین علت مرگ و میر در کشور به شمار می رود و 76% کل بار بیماری ها در ایران به بیماری های غیرواگیر اختصاص دارد. افزایش مصرف روغن و چربی، به ویژه چربی  های اشباع با مصرف بی رویه فست فودها و غذاهای چرب و سرخ شده نیز موجب افزایش شیوع بیماری های غیرواگیر مانند بیماری های قلبی عروقی، برخی سرطان ها از جمله سرطان پستان، پروستات و دیابت شده است.

شفیعی افزود:یک پنجم مردم کشور ما مبتلا به پرفشاری خون هستند

ü    با افزایش میانگین سنی در ایران، شیوع بیماری های غیر واگیر مانند پرفشاری خون، بیماری های قلبی و عروقی و سرطان ها رو به افزایش است و بروز این بیماری ها نیز ارتباط مستقیمی با مصرف زیاد نمک می باشد

ü    مهمترین اقدام در زمینه پیشگیری از بیماری های غیر واگیر دار از جمله پرفشاری خون کاهش مصرف نمک می باشد .